Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments

kawan ummi

Sabtu, 13 Mac 2010

lucky winner

.

salam,
n3 ari dah lama umi nak buat tapi bz n lupa je.ari tu umi ada join giveaway dari blog AIMILA
alhamdulilah rezeki umi dapat tote yg cute,umi suke sangat dira siap cakap bag tu dia punya.
thanks aimila yg anjurkan giveaway ni......lain kali nak oderlah anak sedara pun suke.
aimila nak minta kebenaran umi ambil gambo dari blog aimila tepek kat sini yg.

the lucky winner
v
v
v
v

ni dia hadiahnya.

1 comment

aimila berkata...

Alhamdulillah dah terima. sy bkn apa, bimbang barang tak sampai, tu yg tanya tu. Alhamdulillah jugak nia suka. nice knowing u dear.

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails

FEEDJIT Live Traffic Feed