Blogger Templates Blogger Layouts
Blogger Backgrounds
MySpace Comments

kawan ummi

Khamis, 4 Februari 2010

FRIENSHIP CONTEST

.

salam,
pagi2 ummi dah join contest,ni kali dari blog BOBOTPINK bertemakan
frienship ummi pilih gambo di bawah ni sebab nilah friend ummi selamanya
siap ada nama club lagi "JOHOR MOM'S CLUB"(JMC) ummi sayang jmc

syarat2 yang kne dipatuhi...hehe
  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn"FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha(sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe
Tarikh Tutup : 12 FEBRUARI 2010

1 comment

Hazwan Hakim berkata...

lawa gambar..mmg friendship tul..:)

http://www.keemzone.com/2010/02/friendship-contest/

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails

FEEDJIT Live Traffic Feed